bab-6 bab-7
bab-3 bab-4 bab-5 bab-8 bab-9 bab-10

Felhasználói feltételek

Felhasználási Feltételek

Köszönjük, hogy ellátogattál weboldalunkra.

Az L-Coffee kereskedelmi és szolgáltató Kft. (székhely: 1062 Budapest, Teréz körút 55-57.; adószám: 23305416-2-42; Cégjegyzékszám: 01 09 959271, nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága) („Costa Coffee“) elkötelezett a weboldalt használók bizalmának megtartása iránt. A weboldal használatára az alábbi feltételek érvényesek.

1. Elfogadható használat

Kérjük, a használat során:
(a) ne sértse meg más személyiségi jogait;
(b) ne sértsen meg semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot;
(c) ne tegyen (a Costa Cofffe-t illetően sem) becsületsértő, pornográfiára utaló, rasszista vagy idegengyűlölő természetű, gyűlöletet keltő, erőszakra vagy rendzavarásra felbujtó kijelentéseket;
(d) ne töltsön fel vírust tartalmazó vagy esetlegesen biztonsági problémákat eredményező fájlokat; és
(e) semmilyen egyéb módon ne veszélyeztesse a weboldal sértetlenségét.

Tájékoztatjuk, hogy a Costa Coffee a jogellenesnek vagy sértőnek tartott tartalmat a weboldalról eltávolíthatja.

2. Adatvédelem

Az Adatvédelmi Nyilatkozat a weboldalon megosztott minden személyes adatra vagy anyagra kiterjed. Erről bővebben itt olvashat.

3. Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

3.1. A Costa Coffee által szolgáltatott tartalom
A weboldalon a Costa Coffee által vagy nevében publikált anyagokhoz (pl. szövegekhez és képekhez) fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja a Costa Coffee, illetve a vonatkozó jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon.

A Felhasználó jogosult a weboldal tartalmából készült kivonatokat magáncélra (azaz nem kereskedelmi felhasználás céljából) sokszorosítani. E jog gyakorlásának feltétele, hogy a Felhasználó érintetlenül hagyja, és tekintetbe veszi a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat.

3.2. A Felhasználók által szolgáltatott tartalom
A Felhasználó kijelenti, hogy a weboldalra általa feltett tartalomnak a szerzője vagy rendelkezik a tartalomra vonatkozó jogokkal (azaz a jogosulttól engedélyt kapott a tartalom megosztására) és a tartalmat (pl. képek, videók, zene) weboldalon megoszthatja.

A Felhasználó belegyezik, hogy az általa feltöltött tartalom nem bizalmasan lesz kezelve, valamint hozzájárul ahhoz, hogy arra vonatkozóan jogdíjmentes, időbeli korlátozás nélkül, az egész világra kiterjedő felhasználási jogot nyújt a Costa Coffee számára (így különösen a tartalom közzétételére, sokszorosítására, továbbítására, nyilvánosságra hozására vagy sugárzására) a Costa Coffee üzleti tevékenységével kapcsolatos célokból.

Tájékoztatjuk, hogy a Costa Coffee saját belátása szerint dönthet a tartalom felhasználásáról, valamint lehetséges, hogy a Costa Coffee már fejlesztett vagy más forrásokból beszerzett hasonló tartalmat, mely esetben a tartalmat illető szellemi tulajdonhoz fűződő jogok a Costa Coffee, illetve a vonatkozó jogosultat illetik.

4. Felelősség

A Costa Coffee mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon található anyagok pontosságát és elkerülje a zavarokat. A Costa Coffee nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja.

A weboldal a Costa Coffee weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A Costa Coffeenak nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. Így a legteljesebb mértékben arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ismerje azok esetleges módosításait.

Amennyiben a Felhasználó külső weboldalt üzemeltet és a jelen weboldalhoz kíván hivatkozást létrehozni a Costa Coffee ezt nem kifogásolja feltéve, hogy a Felhasználó a jelen weboldal pontos nyitóoldali URL-jét adja meg (pl. mélylinkek használata nem megengedett) és semmilyen módon nem keltheti azt a látszatot, hogy a Costa Coffee támogatná vagy hozzá kapcsolódna. A „framing“ vagy hasonló megoldások alkalmazása tilos, és a Felhasználó köteles gondoskodni róla, hogy a weboldalra mutató hivatkozás új ablakban nyíljon meg.

5. A honlapon történő vásárlás

5.1 Megrendelés

A Honlapon keresztül a Vásárló kiválasztja a számára megfelelő kurzust (időpontot és kurzus típust), amire jelentkezhet. A jelentkezéssel egyidejűleg lenyílik egy naptárnézet, amin láthatóak a szabad kurzusidőpontok. Az időpont kiválasztása után a Vásárló megadja a jelentkezéshez szükséges adatait: név, irányítószám, település, cím, email cím, telefonszám. Vásárlónak az ellenőrző felületen továbbá lehetősége van megrendeléséhez megjegyzést fűzni az erre biztosított felületen. Ezután a Vásárlási feltételek elfogadásával (jelölőnégyzetben pipálással) az oldal átirányít a Barion fizetési oldalára, ahol a fizetést kezdeményezheti.

5.2 Termékek ára

A Honlapon megjelenített termékek vételára az általános forgalmi adót és egyéb közterheket is tartalmazó módon (bruttóban) van feltüntetve. A termékek ára magyar forintban (Ft) kerül feltüntetésre.

6. Kapcsolat

A jelen weboldal üzemeltetője L-Coffee kereskedelmi és szolgáltató Kft. (székhely: 1062 Budapest, Teréz körút 55-57.; adószám: 23305416-2-42; Cégjegyzékszám: 01 09 959271, nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága).

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén: (i) emailen kata.pal@costacoffee.hu (ii) telefonon 06 30 612 4554 számon.

7. Változások

A Costa Coffee a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.

8. Irányadó jog és joghatóság

A weboldal kizárólag magyarországi felhasználók számára készült. A Costa Coffee nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek.

A Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.